torstai 6. joulukuuta 2012

Uunipäärynä-paistokset

Itsenäisyyspäivän menu -Jälkiruoka


Itsenäisyyspäivän ruokailu tapahtui etelä-eurooppalaisen tyylikkäästi vasta iltamyöhällä, koska allekirjoittanut oli eilisten pikkujoulujen jäljiltä sängynomana koko päivän :D

Tekaisin tällaiset uunipäärynä-paistokset jälkiruoaksi. 

3 päärynää

Oivariiniä
Jauhoja
Kaurahiutaleita
Vanilliinisokeria
Fariinisokeria
Sokeria
Kanelia

Kuori ja paloittele päärynät kippojen pohjille. Tee muruseos-taikina sekoittamalla ja nyppimällä kaikki ainekset sekaisin. Nypi pieniä taikinapaakkuja päärynöiden päälle. 200-asteinen uuni, keskitaso ja vajaa puoli tuntia.

Tarjoile vaniljajäätelön kera niin, että paistokset ovat vielä lämpimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti