Itsenäisyyspäivän menu -Jälkiruoka
Itsenäisyyspäivän ruokailu tapahtui etelä-eurooppalaisen tyylikkäästi vasta iltamyöhällä, koska allekirjoittanut oli eilisten pikkujoulujen jäljiltä sängynomana koko päivän :D
Tekaisin tällaiset uunipäärynä-paistokset jälkiruoaksi.
3 päärynää
Oivariiniä
Jauhoja
Kaurahiutaleita
Vanilliinisokeria
Fariinisokeria
Sokeria
Kanelia
Kuori ja paloittele päärynät kippojen pohjille. Tee muruseos-taikina sekoittamalla ja nyppimällä kaikki ainekset sekaisin. Nypi pieniä taikinapaakkuja päärynöiden päälle. 200-asteinen uuni, keskitaso ja vajaa puoli tuntia.
Tarjoile vaniljajäätelön kera niin, että paistokset ovat vielä lämpimiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti