maanantai 19. marraskuuta 2012

Syksyinen maanantai-ilta

Sain sen viimeinkin aikaan, jee :)

Ruokablogini ensimmäisenä ruokalajina ylpeänä esittelen:

Kylmäsavuporomössö & rullarieskaa

1 paketti rullarieskaa (Fazerin on runsaskuituisinta)
1 pussi kylmäsavupororouhetta (leikkeleetkin käy, mutta tulee paljon kalliimmaksi)
1 purkki smetanaa
Puolikas paketillinen ruohosipulituorejuustoa
Puolikas punasipuli
mausteita

Kaikki aineet vaan pieneksi ja sekaisin. Sipuli kannattaa käyttää pannun kautta, niin ei rupea dominoimaan maussa. Ja jos olisi aikaa töiden jälkeen ollut, niin olisin salaa muussannut sinne vähän valkosipuliakin, mutta nyt ei ollut :)

Rieskalle vähän voita ja reilu kerros mössöä ja sitten vaan sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja syömään :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti