lauantai 5. lokakuuta 2013

Paholaisenhillo

 
 


 Viimeinkin juhannuksena työkaveriltani saamat chilit alkoivat kypsymään ja jääkaapissa sattui
olemaan pari paprikaa jäljellä, joten päätin tehdä "kaikesta mitä kaapista löytyy -aineksista" paholaisenhilloa. Resepti on mukaillen otettu DanSukkerin sivuilta.
 
 (Noin neljä pientä purkillista)
 
 400 g tomaattimurskaa
200 g paseerattua tomaattia
180 g kirsikkatomaatteja
(nekin omalta parvekkeelta <3)
2  paprikaa
1 keskikokoinen sipuli
4 chiliä
7 valkosipulin kynttä
1 rkl oreganoa
mustapippuriasuolaa
1/5 dl etikkaa (itse käytin valkoviini-)
n. 200 g hyytelöhillosokerian
200 g hillosokeria
 
 
 
 
 
 
Poista paprkoista ja chileistä siemenet ja kuutioi ne, sipuli ja tomaatit. Sekoita kattilassa yhteen tomaattisoseiden kanssa. Murskaa valkosipuli joukkoon ja lisää muutkin mausteet. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen puoli tuntia.
 
Pistä purkit likoamaan lämpimään veteen.
 
Lisää massan sekaan etikka ja hillosokerit. Keittele n. 5-10 minuuttia lisää. Anna jäähtyä hieman ja purkita vielä lämpimänä. Yritä saada kannet kiinni ilmatiiviisti.
 
Paholaisenhillo tulee säilyttää viileässä.
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti